De nieuwste collectie van CarlijnQ koop je bij ZEB For Stars

Dankzij het hoge draagcomfort dat de kinderkleding van CarlijnQ biedt, kunnen kleintjes comfortabel spelen en op ontdekking gaan. Met haar duurzame kleding draagt CarlijnQ bij aan het schoon en veilig houden van onze aarde voor de kinderen en de toekomst.


Ontdek de leukste stuks uit onze collectie

CarlijnQ wint aan populariteit

Waar het Nederlandse kledingmerk begon met enkele basisstukken, brengt het intussen een ruime en gevarieerde collectie aan kinderkleding die nu zelfs wereldwijd verkrijgbaar is in de betere kledingwinkels. Het hippe kledingmerk brengt speelse en super zachte ontwerpen voor je kleintje. In haar ontwerpen blijft het merk steeds rekening houden met de leefwereld en noden van het kind. Met haar schattige designs wint de merkkleding van CarlijnQ steeds meer populariteit.

Goed voor kinderen en de toekomst

Typerend aan dit populaire merk is dat het uitsluitend gebruikmaakt van kwalitatieve materialen en stoffen zoals organisch katoen. Bovendien past het enkel duurzame productietechnieken toe en blijft het hele productieproces binnen Europa. Het merk is dan ook gecertificeerd door GOTS, de toezichthoudende organisatie in deze materie. Zo wordt gegarandeerd dat de kleding geproduceerd wordt op een milieuvriendelijke wijze zonder gebruik van gevaarlijke chemische stoffen en voor minimaal 70% uit biologische vezels bestaat.

Comfortabel spelen met CarlijnQ

CarlijnQ weet zich te onderscheiden met haar gebruik van kwalitatieve en zachte materialen, gecombineerd met uiterst comfy fits. Doordat het merk gebruikmaakt van enkel de zachtste stoffen wordt een hoog draagcomfort gegarandeerd. Met de baby- en kindercollectie van CarlijnQ is jouw kleintje helemaal klaar voor het grote avontuur en dat elke dag opnieuw.

Ontdek snel het volledige assortiment

Elk seizoen opnieuw weet het merk te verrassen met een fantastische collectie. De ruime collectie van CarlijnQ biedt dan ook voor elk wat wils. De collectie bestaat uit eenvoudige ontwerpen aangevuld met leuke grafische prints. Zo bestaat ons assortiment van CarlijnQ onder meer uit rompertjes, T-shirts, truitjes, broekjes, maillots, kniekousen en kleedjes. Verder wordt de collectie ook leuk aangevuld met mooie haarbanden, vrolijke mutsen en stoere petten.

CarlijnQ collecties combineer je zo  

Bij ZEB For Stars vind je steeds de nieuwste collecties van dit prachtige modemerk. De stuks van CarlijnQ zijn heerlijk combineerbaar, maar gaan ook heel mooi samen met andere kindermerken. Neem bijvoorbeeld ook een kijkje naar ons aanbod van Blue Seven, Feetje, Jubel, Le chic, Lily Balou, Liu Jo, Mango, Marcel, Name It, Only, Pigeon, Roxy, S.Oliver, Scotch&Soda en Sturdy, want deze zullen je vast ook weten te bekoren.

De nieuwste collecties van CarlijnQ