Veelgestelde vragen

De mooiste kinderkleding te koop, alsook kinderschoenen en accessoires, vind je bij ZEB For Stars. Zodra u uw bestelde goederen bij u thuis ontvangt, maar deze echter niet zouden voldoen aan uw verwachtingen, dan kan u ze terug aan ons toesturen - zie algemene voorwaarden en retourvoorwaarden.

Heeft u een bepaalde klacht, klein of groot, betreffende onze webshop of levering, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Stuur een mail naar info@forstars.be of bel +32 11 43 44 45. Elke klacht wordt met de beste zorg behandeld. For Stars biedt steeds de leukste kinderkleding te koop, kinderschoenen en accessoires. 

Als u met visa betaalt, moet het artikel binnen de 3 dagen bij u aanwezig zijn . 
Als u betaalt via overschrijving op 1 van de Belgische bankrekeningnummers, dan zal het artikel binnen de 3 dagen na ontvangst  van de betaling op onze rekening bij u thuis aanwezig zijn .

De hipste kinderkleding te koop, alsook kinderschoenen en accessoires, vind je bij For Stars. Artikelen die via onze webshop zijn aangekocht, kunnen ook in onze winkel omgeruild worden, mocht je dat willen. Artikelen aangekocht in onze winkel kunnen omwille van technische redenen niet via de webshop omgeruild worden .

Daar ons gamma zo uitgebreid is, is het echter onmogelijk om alles via de webshop aan te bieden . Een bezoekje aan onze winkel is dus zeker de moeite waard. Op zoek naar de leukste accessoires, kwalitatieve kinderschoenen en de hipste kinderkleding te koop, dan ben je bij For Stars aan het juiste adres. 

Onze voorraad wordt bij elke verrichting volledig hernieuwd. Soms kan het echter uitzonderlijk gebeuren dat een artikel tegelijk in onze winkel wordt verkocht (deze kans is heel klein, maar niet onmogelijk). Indien dit voorval zich voordoet, zullen wij u hiervan onmiddellijk op de hoogte brengen. De keuze is dan volledig aan u of als u het betaalde bedrag terug wenst door overschrijving op uw rekening of een ander artikel wenst aan te kopen. Het aanbod accessoires, kinderschoenen en kinderkleding te koop is immers heel ruim en weet iedereen te bekoren.

U kan altijd telefonisch contact met ons opnemen op het nummer +32 11 43 44 45  of een mailtje sturen naar info@forstars.be. Wij helpen u graag verder met al uw vragen over ons aanbod kinderkleding te koop, kinderschoenen en accessoires. 

 

Alle artikelen van het huidige seizoen die te koop zijn op de webshop, zijn ook te koop in onze winkel. Artikelen met korting van het vorige seizoen zijn enkel te koop via de webshop, niet in de winkel. For Stars brengt steeds een ruim en hip aanbod kinderschoenen, accessoires en kinderkleding te koop.