Veelgestelde vragen

Zodra u uw bestelde goederen bij u thuis ontvangt, maar deze echter niet zouden voldoen aan uw verwachtingen, dan kan u ze terugbrengen naar een ZEB For Stars winkel of terugsturen via volgende procedure.

In jouw bestelling zit een gratis B-post label dat je kan gebruiken om de artikels die niet naar wens zijn terug te sturen via een B-post punt naar keuze. Gebruik steeds je bestelbon om je naam en rekeningnummer aan te vullen waarop de terugbetaling mag gebeuren. Dit telkens binnen de 30 dagen.

 

Voor retourzendingen vanuit het buitenland, mag je volgend adres gebruiken:

ZEB FOR STARS HASSELT

Sint-Truidersteenweg 319, 3500 Hasselt

 

Let op: Retourzendingen vanuit het buitenland zijn betalend

Afspraken in de winkels

Zin om in één van onze winkels langs te komen?

Fijn, we verwelkomen je heel graag, maar maak vanaf 27/03 gewoon op voorhand even een afspraak aan via volgende winkelen op afspraak of bel ons op 02/568.11.85, dan doen wij het nodige.  Na boeking van je afspraak, ontvang je een reservatiemail.  Breng deze zeker mee als bewijs van jouw afspraak.

 

Kom je niet alleen?

Het is toegelaten om met 2 personen te komen shoppen. Zorg er wel voor dat elke persoon een afspraakbewijs kan tonen, dus één afspraak per persoon.

Last minute binnenspringen? Geen probleem, Neem even telefonisch contact op met je favoriete winkel en wij maken een reservatie indien mogelijk.

Lukt het je toch niet om de afspraak te laten doorgaan of wil je je afspraak wijzigen?
Geef ons dan een seintje door een mail te sturen naar info.privateshopping@zeb.be

of bel ons op 02/568.11.85)

 

Heb je jouw pakje laten leveren in een ZEB For Stars-store en het nog niet kunnen ophalen?

Geen zorgen. Als je voor een levering in de winkel had gekozen voor jouw online bestelling, dan zorgen we voor een gratis bezorging op een adres naar keuze. Jullie krijgen zeer binnenkort een telefoontje of e-mail met meer uitleg. Hou rekening met een aantal werkdagen voor de verwerking hiervan.

Heb je een retouche laten uitvoeren via een ZEB FOR STARS-store en deze nog niet kunnen ophalen?

Geen zorgen. We sturen jouw retouche zo snel mogelijk gratis op naar een adres naar keuze. Jullie krijgen zeer binnenkort een telefoontje of e-mail met meer uitleg. Hou rekening met een aantal werkdagen voor de verwerking hiervan.

Heb je recent een winkelaankoop of online aankoop gedaan die je wenst om te ruilen?

Geen nood, dit kan nog steeds in onze winkels, maar vergeet niet je afspraak in te boeken. Dit kan je heel eenvoudig hier winkelen op afspraak

Ben je in het bezit van een ZEB FOR STARS bon (bv. verjaardagsbon, loyalty voucher, denim voucher, etc) die dreigt te vervallen?

Geen zorgen. Je bent nog steeds welkom in onze winkels, vergeet gewoon niet je afspraak in te plannen. Dit kan heel eenvoudig hier winkelen op afspraak, of shop gewoon van thuis uit op zebforstars.be

Alle artikelen van het huidige seizoen die te koop zijn op de webshop, zijn ook te koop in onze winkel. Artikelen met korting van het vorige seizoen zijn enkel te koop via de webshop, niet in de winkel. For Stars brengt steeds een ruim en hip aanbod kinderschoenen, accessoires en kinderkleding te koop. 

Uit ecologische overwegingen hanteren we een minimumbestelbedrag van 19,95 euro en verzenden we geen bestellingen met een lager totaalbedrag. Meer uitleg vind je in ons persbericht. Een gedurfde keuze, maar voor ons de enige juiste keuze. Op die manier zorgen we samen voor minder verpakkingen, minder papier, minder inkt en minder CO2-uitstoot dankzij minder transport

Aangezien onze kassasystemen nog niet gelijk lopen is het momenteel niet mogelijk cadeaubonnen, kortingsbonnen, ... van ZEB bij ZEB For Stars op te kopen. Andersom is dit ook niet mogelijk. 

Momenteel zijn we bezig onze systemen samen te voegen. We zullen onze klanten op de hoogte brengen van zodra dit in orde is. 

Onze voorraad wordt bij elke verrichting volledig hernieuwd. Soms kan het echter uitzonderlijk gebeuren dat een artikel tegelijk in onze winkel wordt verkocht (deze kans is heel klein, maar niet onmogelijk).

Indien dit voorval zich voordoet, zullen wij u hiervan per mail op de hoogte brengen. Je wordt steeds terugbetaald op dezelfde wijze als waarmee het order werd betaald.


Daar ons gamma zo uitgebreid is, is het echter onmogelijk om alles via de webshop aan te bieden . Een bezoekje aan onze winkel is dus zeker de moeite waard. Op zoek naar de leukste accessoires, kwalitatieve kinderschoenen en de hipste kinderkleding te koop, dan ben je bij For Stars aan het juiste adres. 

Artikelen die via onze webshop zijn aangekocht, kunnen ook in onze winkel omgeruild worden. Artikelen aangekocht in onze winkel kunnen omwille van technische redenen niet via de webshop omgeruild worden .

Jouw bestelling wordt zo snel mogelijk en met zorg ingepakt en verstuurd via B-post.

Gemiddeld duurt het 2-5 werkdagen voor je pakje wordt bezorgd. Het kan steeds zijn dat je pakje in verschillende zendingen wordt geleverd.

Heeft u een bepaalde klacht, klein of groot, betreffende onze webshop of levering, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Stuur een mail naar vragen@zebforstars.be Elke klacht wordt met de beste zorg behandeld. . 

We leveren jouw pakje via onze verzendpartner Bpost altijd gratis in België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg. Let op: retourzendingen vanuit het buitenland zijn betalend. Vanuit België kan je jouw bestelling wel kosteloos terugsturen.