Veelgestelde vragen

Zodra u uw bestelde goederen bij u thuis ontvangt, maar deze echter niet zouden voldoen aan uw verwachtingen, dan kan u ze terug aan ons toesturen volgens de volgende procedure:

De artikelen worden terug gestuurd naar: ZEB FOR STARS HASSELT (Sint-Truidersteenweg 319, 3500 Hasselt). Dit met de vermelding van naam, klantnummer en rekeningnummer waarop de terugbetaling mag gebeuren. Dit telkens binnen de 30 dagen. 

Bij twijfel mag u een van onze winkels contacteren. 

Alle artikelen van het huidige seizoen die te koop zijn op de webshop, zijn ook te koop in onze winkel. Artikelen met korting van het vorige seizoen zijn enkel te koop via de webshop, niet in de winkel. For Stars brengt steeds een ruim en hip aanbod kinderschoenen, accessoires en kinderkleding te koop. 

Uit ecologische overwegingen hanteren we een minimumbestelbedrag van 19,95 euro en verzenden we geen bestellingen met een lager totaalbedrag. Meer uitleg vind je in ons persbericht. Een gedurfde keuze, maar voor ons de enige juiste keuze. Op die manier zorgen we samen voor minder verpakkingen, minder papier, minder inkt en minder CO2-uitstoot dankzij minder transport

Aangezien onze kassasystemen nog niet gelijk lopen is het momenteel niet mogelijk cadeaubonnen, kortingsbonnen, ... van ZEB bij ZEB For Stars op te kopen. Andersom is dit ook niet mogelijk. 

Momenteel zijn we bezig onze systemen samen te voegen. We zullen onze klanten op de hoogte brengen van zodra dit in orde is. 

Onze voorraad wordt bij elke verrichting volledig hernieuwd. Soms kan het echter uitzonderlijk gebeuren dat een artikel tegelijk in onze winkel wordt verkocht (deze kans is heel klein, maar niet onmogelijk). Indien dit voorval zich voordoet, zullen wij u hiervan onmiddellijk op de hoogte brengen. De keuze is dan volledig aan u of als u het betaalde bedrag terug wenst door overschrijving op uw rekening of een ander artikel wenst aan te kopen. 


Daar ons gamma zo uitgebreid is, is het echter onmogelijk om alles via de webshop aan te bieden . Een bezoekje aan onze winkel is dus zeker de moeite waard. Op zoek naar de leukste accessoires, kwalitatieve kinderschoenen en de hipste kinderkleding te koop, dan ben je bij For Stars aan het juiste adres. 

Artikelen die via onze webshop zijn aangekocht, kunnen ook in onze winkel omgeruild worden. Artikelen aangekocht in onze winkel kunnen omwille van technische redenen niet via de webshop omgeruild worden .

De bestelling worden met veel zorg ingepakt en verstuurd. Het verzenden gebeurd via BPost. Onze levertermijn ligt tussen de 2 à 4 werkdagen. Indien deze termijn niet kan worden nagekomen zal u altijd gecontacteerd worden. 

 

Heeft u een bepaalde klacht, klein of groot, betreffende onze webshop of levering, laat het ons dan zo snel mogelijk weten. Stuur een mail naar vragen@zebforstars.be Elke klacht wordt met de beste zorg behandeld. . 

We leveren jouw pakje via onze verzendpartner Bpost altijd gratis in België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg. Let op: retourzendingen vanuit het buitenland zijn betalend. Vanuit België kan je jouw bestelling wel kosteloos terugsturen.