Stoere jongenskleding bij For Stars

Guitige jongenskleding met vrolijke kleurencombinaties  

Voor kinderkleding en jongenskleding wordt standaard veel kleur gebruikt, en dat is voor de zomercollectie niet anders. Veelgebruikte kleuren zijn felgeel, limoengroen, feloranje, felroze, petrol, en donkerblauw. Van alle kleuren is het geel dat primeert voor een zomers gevoel.

Maar voor de zomercollectie worden vrolijke kleuren gecombineerd met rustgevend wit, en worden felle kleuren gecombineerd met pastelkleuren. Zo is er ook heel wat lichtgrijs, lichtroze, lichtblauw, en lila te vinden. Met deze zachte kleuren zien zelfs de guitigste gezichtjes er uit als de braafste engeltjes. 


Wat is jouw favoriete collectie voor jongens?

Zomerse jongenskleding met drukke prints

De gebruikte prints bij jongenskleding zijn in de zomercollectie vooral vrolijk en kleurrijk. Er zijn geen regels voor het maken van combinaties. Alle kleuren en prints mogen dus vlot samen gedragen worden. Verschillende motieven worden gecombineerd waardoor het geheel een speelse en fantasierijke uitstraling krijgt. De meest gebruikte stoffen zijn katoen en tricot, die uitstekend passen bij de warmere zomertemperaturen.

Speelse modetrend in jongenskleding

De zomercollectie wordt op en top speels. Kinderen mogen terug helemaal kind zijn, en zich uitleven en ravotten. Met de vlekkenprints vallen echte vlekken van je spelende kleintje niet zo op. Deze zomer is de stijl ook sportief met een ruime keuze aan T-shirts en shorts met vlotte snit. Er worden ook sportieve stoffen gebruikt zoals mesh en sweaterstof. Voor een sportieve look kunnen sneakers ook vlot gecombineerd worden met de jongenskleding. Ook het swingende Londen van weleer komt uitgebreid aan bod. Onder de invloed van Pop Art worden de gekste ontwerpen gecreëerd. Deze hebben creatieve prints met gedurfde kleurencombinaties.

Jongenskleding en jeans, een trouwe combinatie

Jeans is er deze zomer helemaal terug, zo ook in de jongenskleding voor deze zomer. Deze zijn leuk te combineren met kleurrijke T-shirts met exotische prints. Je vindt er met palmbomen, met vogels, en zelfs met veren. Jeans wordt zelfs verwerkt in schoenen. Eenvoudige rechte modellen en wijde mouwen zijn een echte modetrend. Laat de laagjes dus maar achterwege, alsook te krappe kleding. 

 

 

Avontuurlijke jongenskleding

De jongenskleding is avontuurlijk en maakt deze zomer een reis rond de wereld. Ze bevat verwijzingen naar verschillende exotische culturen waaronder de landschappen van Mexico, de sfeer van Havana, en diverse etnische prints. Een roadtrip met afbeeldingen van reizen, straten, kaarten, kompassen, en oldtimers. De avontuurlijke look wordt nog verder doorgetrokken met dierenprints op T-shirts en safari jasjes. Met hippe patronen en stoere dierenprints als van krokodillen, is je kleintje helemaal klaar voor het avontuur. En een leuke print van olifanten en kikkers zorgen voor instant vrolijkheid. Zo hebben je kindjes alvast helemaal zin in een verre reis deze zomer.

Jongenskleding traditioneel in marine

In de zomercollectie zijn in de jongenskleding hemden te vinden met grote ruiten, en broeken in tal van felle basiskleuren. Zo is er aandacht voor de oceaan, met afbeeldingen van golven, vissen, en boten. Er worden meerdere grote zakken gebruikt, ruitstof, bloemenprint, en marine elementen zoals navystreepjes in blauw en wit, en prints van boten en ankers. Met leuke strohoeden, handige rugzakken, vrolijke laarzen, en zomerse espadrilles, wordt ook een ruim aanbod aan accessoires geboden.

Hippe kleertjes vind je bij For Stars, ook voor meisjeskleding en communie jurken. Je vindt er tal van echte kledingmerken zoals Armani juniorVinginoSevenonesevenMayoralLiu Jo kids en meer. De kinderkleding is er te koop zowel in de winkel als in de webshop. Bekijk ook de immer populaire en nieuwste Woody pyjama's. En ook een stoere jas van Antony Morato mag niet in de kleerkast van je jongen ontbreken. Ontdek snel de ZEB collectie bij ZEB For Stars. 

Blitse jongenskleding koop je bij ZEB For Stars