Kinderkleding van het merk Miss Leod

  Over het merk Miss Leod

  Droomt je prinsesje van een romantische stijl, dan vindt ze bij Miss Leod vast de jurk van haar dromen. Met een prachtige jurk van Miss Leod wordt je kleine meid een echte prinses. De betoverende meisjeskleding van Miss Leod kent hoogwaardige afwerkingen met oog voor detail. Zo kan haar dag niet meer stuk met een prinsessenjurk van Miss Leod aan.

  Typerend is het gebruik van exclusieve stoffen en een hoge afwerkingsgraad. Miss Leod werkt met luxueuze materialen en enkel de mooiste stoffen zoals satijn, voile, organza en damast, voor een prachtresultaat. Zachte kleuren, rijkelijke versieringen en wijde rokjes maken het plaatje compleet.

  Miss Leod

  Miss Leod is er voor echte prinsessen

  Het Italiaanse kledingmerk Miss Leod brengt feestelijke meisjeskleding. De meisjeskleding van Miss Leod is heel populair als communiekleding waarbij de jurkjes, rokjes, blazers en jasjes het altijd goed doen. Daarnaast zijn de feestelijke kleedjes van Miss Leod ook uiterst geschikt als suite- en feestkledij. Typerend zijn de betoverende afwerkingen met onder meer strass, parels, bloemen en strikken.

  Met haar favoriete outfit aan zal je meisje de hele dag lang stralen en schitteren. Bij Miss Leod vind je prachtexemplaren voor elk seizoen. Met een jurkje van Miss Leod gaat je meisje niet onopgemerkt voorbij. Bekijk snel de feestcollectie en het luxueuze aanbod jurkjes van Miss Leod bij ZEB For Stars. Met de dromerige kleedjes van Miss Leod ziet je meisje er nog schattiger uit.