Kinderkleding van het merk Bampidano

  Over het merk Bampidano

  Het Nederlandse kinderkledingmerk Bampidano brengt sinds 1999 leuke babycollecties die klassieke basics combineert met creatieve details. Vanuit de fabriek in het Brabantse Made wordt de kleding ontworpen, gemaakt en gedistribueerd. De draagbare kleding van Bampidano past perfect voor elke gelegenheid. En doordat de stoffen, kleuren en prints van de verschillende collecties van Bampidano mooi in elkaar overlopen, kan je de items makkelijk met elkaar combineren.

  Bampidano

  Met Bampidano is je kleintje trendy op elk moment

  Zachte neutrale kleuren worden mooi gecombineerd met felle frisse kleuren. De leuke modelijnen van dit vrolijke modemerk voor babykleding weten menig harten te veroveren. De kleding van Bampidano is speels en kleurrijk, zo past die perfect in de leefwereld van je kleintje. Elk seizoen wordt de collectie opnieuw aangepast en aangevuld met nieuwe stuks. Zo ziet je kindje er altijd trendy uit.

  Daarnaast zet het merk in op duurzaamheid en maak het gebruik van biologisch katoen. Met een goede prijs-kwaliteitsverhouding vindt iedereen wel enkele leuke stuks in de collecties. Doordat gebruik gemaakt wordt van soepele zachte stoffen is de kleding ook heel prettig te dragen voor je kleintje. Voorzien van een comfortabele brengt Bampidano leuke babykleding waar je kleintje naar hartenlust kan in bewegen, kruipen en spelen. Ontdek snel de nieuwste collecties van Bampidano bij Zeb For Stars of ook één van onze andere trendy topmerken voor babykleding.