Kinderkleding van het merk Feetje

  Over het merk Feetje

  De babykleding van Feetje is soepel en comfortabel en heeft een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding. Het knusse merk voor babykleding maakt gebruik van zachte kwalitatieve materialen die zowel het dragen als aantrekken van de kleding aangenaam maakt voor je kleintje.

  Feetje

  Feetje betovert met zoete droomcollecties

  Feetje laat zich bij haar ontwerpen puur inspireren door de allerkleinsten. Elk seizoen weet het merk opnieuw te verrassen met mooie babykleding en kinderkleding. De kleding wordt getypeerd door zachte tinten en comfortabele stoffen. Bij de newborn collectie zijn blauw en roze uiteraard niet weg te denken. Met de babycollectie van Feetje is je kleintje helemaal klaar voor het avontuur.

  Reeds sinds de jaren 80 is Feetje een toonaangevend babymerk. Feetje brengt babykleding en kinderkleding voor meisjes en jongens. Het Nederlandse kledingmerk brengt voor elk wat wils binnen maatjes 44 tot 86. Ontdek snel het uitgebreide aanbod van Feetje alsook de nieuwste collecties bij ZEB For Stars. Wie op zoek is naar de leukste merken voor babykleding is bij ons aan het juiste adres.