Kinderkleding van het merk Cemi

  Over het merk Cemi

  Cemi is het nieuwe modemerk van Celine en Michiel, het immens populaire duo op TikTok en YouTube. Met meer dan 1 miljoen volgers reeds op 5 maand tijd mogen ze zich gerust heuse influencers noemen. Het koppel had nooit durven dromen dat hun filmpjes zo een hit zouden worden maar denkt dat succes gelegen is in hun spontaniteit en het feit dat ze steeds zichzelf weten te blijven. Combineer er dus op los en kies je outfit helemaal zoals die perfect bij jou past!

  Cemi

  Met de Cemi collectie mogen kids zich helemaal goed voelen

  Met hun leuke filmpjes trachten Cemi kinderen en tieners aan het lachen te brengen. De druk die jongeren ervaren om erbij te horen, kan hoog zijn vandaag. Met hun vrolijke filmpjes willen Celine en Michiel vooral de boodschap brengen dat iedereen uniek is op zijn of haar eigen manier. Met onder meer één van hun populaire muziekvideo’s “Zo bijzonder” brengen ze deze boodschap mooi weer.

  De vrolijke filmpjes van Cemi geven je meteen een goed gevoel, maar ook hun gloednieuwe kledingcollectie laat je springen, lachen en huppelen. Met de nieuwe collectie van Cemi ben jij alvast helemaal klaar voor de dag met onder meer vrolijke T-shirts, comfi sweaters, back-to-school rokjes, makkelijke jeans en casual broeken. Zo vindt iedereen wel hippe stuks voor een compleet nieuwe outfit.