De nieuwste Woody pyjama’s bij For Stars

Ontdek snel bij For Stars de allernieuwste Woody pyjama’s voor je kleintje, voor jezelf of als super leuk geschenk. Met Woody pyjama’s zijn mooie dromen en goede nachten gegarandeerd.

 

Woody pyjama’s voor zoete dromen

Elk seizoen weet Woody te verassen met een reeks nieuwe leuke dierenfiguurtjes die de nieuwe beste maatjes worden van je kleintje en samen met hen op weg gaan naar dromenland. Met leuke glow-in-the-dark afwerkingen is geen enkel kindje nog bang in het donker en gaat ook jouw kleintje dapper naar bed. Met een Woody pyjama aan gaat je kleintje maar wat graag naar bed. Zoete dromen gegarandeerd met de leuke Woody pyjama’s.

Woody pyjama’s voor kwalitatieve nachtrust

De Woody pyjama’s worden vervaardigd uit uiterst zachte materialen voor een maximaal draagcomfort. Door ook gebruik te maken van enkel kwalitatieve materialen wordt gezorgd voor een goede langdurige pasvorm. Met Woody kies je voor een kwalitatieve nacht.

Woody pyjama’s om te slapen als een ster

De creatieve prints en fijne afwerkingen laten je kindje altijd schitteren als een echte ster. De Woody pyjama’s zijn steevast voorzien van leuke dierenfiguurtjes waar elk kindje graag mee gaat slapen. Er is onder meer keuze uit een lieve knuffelbeer, een grappige bever en een slimme uil. Maar ook een gekke olifant, bezige bij en avontuurlijke kreeft horen tot de favorieten. 

 

 

 

Woody pyjama’s en zoveel meer leuke items

Met hun hippe vrolijke kleuren zijn de Woody pyjama’s heel geliefd bij klein, maar ook bij groot. Woody is er dus voor jong en oud, en reeds voor de allerkleinsten met leuke rompertjes. Naast de heel populaire Woody pyjama’s, heeft het merk haar collectie intussen uitgebreid met onder meer zwemkleding, kussens, dekbedovertrekken, handdoeken en meer.

Woody pyjama’s zijn het leukste geschenk

De speelse Woody pyjama’s passen heel goed bij de leefwereld van kinderen. Uiterst zachte materialen, vrolijke kleuren, grappige dierenfiguurtjes en een flinke dosis humor typeren de immens populaire Woody pyjama’s. De trendy pyjama’s zijn altijd een leuk geschenk dat zoete dromen garandeert.

De nieuwste Woody pyjama’s bij For Stars

For Stars biedt een ruime collectie Woody pyjama’s, zowel extra warme Woody pyjama’s met lange mouwen en lange broek als zomerse pyjama’s met korte mouwen en korte short. For Stars brengt elk seizoen de nieuwste collectie aan Woody pyjama’s. Neem snel een kijkje naar ons aanbod. Wij brengen zowel leuke jongenskleding als meisjeskleding van topmerken. Bekijk onze hippe kinderkleding te koop van diverse topmerken zoals Liu Jo KidsMayoralSevenonesevenVinginoArmani juniorScapa KidsBjorn Borg boxershorts en meer.

Ontdek de nieuwste Woody pyjama's online of in de winkels