R.ev 1703, dé winnaarscollectie voor echte kampioenen

Laat je ook inspireren door de jonge profwielrenner Remco Evenepoel en ontdek snel zijn nieuwste winnaarscollectie in samenwerking met ZEB. Waar het idee en de opstart origineel groeide vanuit zijn fanbasis, is de kledingcollectie intussen uitgegroeid tot een populair merk voor iedereen. Ben jij ook klaar voor de time trial? Neem ook snel online een kijkje naar het assortiment bij ZEB For Stars.


Enkele favoriete stuks uit de R.ev 1703 collectie

Dé rising star, Remco Evenepoel

Beloftevolle profwielrenner Remco Evenepoel weet de éne na de andere zege te behalen. Genaamd als de Kanibaal van Schepdaal heeft hij diverse overwinningen op zijn palmares staan. Waar hij zijn sportcarrière begon met voetbal, verruilde hij deze sport op 17-jarige leeftijd voor het wielrennen. Het bleek een succesvolle switch te zijn en al vrij snel wist Remco er de overwinningen aan elkaar te rijgen. Remco blijkt dan ook een onwaarschijnlijk supertalent te zijn en lijkt met gemak zijn concurrentie in de vernieling te rijden. Zo is Remco niet alleen een beloftevol renner, maar is hij is ook nu al op jonge leeftijd een echt wielerfenomeen.

Kledinglijn R.ev 1703 van en voor fans

De kledinglijn R.ev 1703 werd origineel opgericht door de fanclub van Remco, origineel met de bedoeling als éénmalig initiatief voor de supporters die meegingen naar het wereldkampioenschap. Maar wegens groot succes uitgegroeid tot volwaardige kledinglijn die niet alleen meer populair is bij zijn rasechte fans maar intussen dus ook bij het grote publiek.

Uitgegroeid tot een succes voor iedereen

Wie zich door Remco wil laten inspireren of Remco graag wil aanmoedigen in het behalen van verdere puike prestaties, kan dus kiezen voor de immens populaire kleding van het merk R.ev. De volledige merknaam is R.ev 1703, naar de initialen en postcode van de rising star. Met zijn eigen kledinglijn R.ev inspireert hij ook andere jongeren. Maar R.ev is er zowel voor meisjes en jongens, als voor dames en heren. Daarnaast gaat de opbrengst van de kledinglijn naar het goede doel, zoals bijvoorbeeld naar een kinderziekenhuis.

Unieke samenwerking tussen Remco en ZEB

Voor zijn nieuwe winnaarscollectie ging Remco de samenwerking aan met ZEB, populaire multi-brand fashionstore. Beide toppers in hun vakgebied sloegen hiervoor de handen in elkaar, zodat naast zijn wielercarrière ook zijn kledingcollectie een professionele aanpak aangemeten krijgt. De collectie bestaat niet uit typische sportkleding maar wel uit casual kleding die voor iedereen toegankelijk is, met een ruim aanbod aan T-shirts, sweaters en broeken. Toch springt de kleding in het oog door gebruik te maken van opvallende kleuren, passende designs en typerende teksten.

Life is a time trial, make it winning with R.ev 1703

Bij het ontwerpen van de collectie werd Remco van bij de start actief betrokken zodat de kledinglijn past bij hem en zijn fans. Naast R.ev 1703 werd de collectie ook voorzien van quotes uit de wielerwereld. Zo kan je kleding kopen met onder meer de teksten “Bidon collé”, “Against the clock” en “Life is a time trial”. Een tijdrit is dan ook een ongelofelijke race tegen de klok, iets wat men ook in het dagelijks leven kan terugvinden. Met de typerende belettering is de kleding heel herkenbaar. Ontdek ook snel je favoriete stuk uit de nieuwste collectie van R.ev die nu beschikbaar is bij ZEB en ZEB For Stars. Zijn jullie samen fan? Ook een assorti outfit tussen ouders en kinderen is mogelijk en ontzettend populair, want supporteren dat doe je samen.

Neem ook een kijkje naar onze volledige kindercollectie