Sevenoneseven, kinderkleding met kwaliteit bij For Stars

Vlotte kwalitatieve kinderkleding van Sevenoneseven  

Sevenoneseven biedt populaire kinderkleding voor zowel meisjes als jongens. 717 blijft trouw aan haar oorsprong, ook in haar ontwerpen, die consequent verwijzen naar New York. De collecties van 717 kinderkleding zijn dan ook steeds geïnspireerd op de Big Apple. Het hippe merk combineert basiskleuren met coole prints. De kleding van Seven One Seven is beschikbaar in de maten van 92 tot en met 176.

De eigen stijl van Sevenoneseven wordt gekenmerkt door een sportieve college look. Traditioneel wordt gebruik gemaakt van klassieke tinten en stoere prints. De kleding wordt steeds mooi afgewerkt, wat zorgt voor een mooie uitstraling. Het merk weet verschillende stijlen te combineren waaronder klassiek, met sportief, en zelfs trendy. Met de merkkleding van 717 krijgen kinderen een stoere en chique uitstraling tegelijk.

De collectie van 717 bestaat uit een groot aanbod kinderkleding, maar ook uit leuke kinderschoenen. Het merk biedt steeds kwalitatieve broeken in verschillende kleuren en met diverse wassingen. Daarnaast is er ook een ruime keuze aan topjes, shirts, polo’s, truien, hemden, jurkjes, vestjes, en jassen. Maar je vindt er ook hoodies, colberts, en meer.

 

Sevenoneseven geliefd bij kinderen en ouders voor elke gelegenheid

Sevenoneseven streeft steeds naar maximaal draagcomfort voor haar collecties. Hierdoor is het merk heel geliefd bij zowel kinderen als ouders. Het merk heeft een goede pasvorm, en valt eventueel soms wat ruimer uit. Tot hun meest populaire kledingstukken horen de jassen van Sevenoneseven.

Seven One Seven is stijlvol, modieus, en sportief tegelijk, en brengt een vlotte schoolcollectie voor zelfzekere meisjes en jongens. De 717 kinderkleding wordt getypeerd door gebruik van klassieke tinten en stoere prints. 717 heeft een goede prijskwaliteitverhouding, en wordt steeds hoogwaardig afgewerkt.

De ontwerpen weten een chique en sportieve stijl perfect te combineren, wat resulteert in een vlotte kledingstijl voor elke gelegenheid. Met een hedendaagse en modieuze look is het populaire merk ook de perfecte outfit voor feestjes en zelfs communies. Zo vind je er ook leuke communiekleding en communiejurken.

De hippe zomercollectie 2015 van Sevenoneseven

De nieuwe zomercollectie van 2015 werkt rond verschillende thema’s voor jongens en meisjes, waardoor een duidelijk verschil merkbaar is voor beiden. De zomercollectie van 2015 gebruikt vijf kleurthema’s voor de jongens, en drie voor de meisjes.

Sevenoneseven brengt deze zomer ook een aparte lijn aan zomerjassen bij zowel de jongenscollectie als de meisjescollectie. In de jongenscollectie wordt lichte nylon gebruikt voor een maximaal comfort. Bij de meisjescollectie wordt gekozen voor blinkende stoffen en afwerkingen.

Verder wordt de jongenscollectie van 717 gekenmerkt door felle kleuren en sterke contrasten. De stoere sweaters hebben een kap of hippe kraagconstructies, de kleurrijke T-shirts zijn afgewerkt met coole prints, de sportieve hemden zijn er in grove stoffen met toffe afwerkingen. Er zijn opvallend bedrukte T-shirts, een ruime keuze aan blazers, sportieve shorts en broeken, truien met jonge snit, en klassiekere polo’s.     

Voor de meisjescollectie van 717 worden net pastelkleuren geopteerd. De meisjescollectie biedt leuke rokjes, shorts, en broeken. Er zijn zowel effen stukken te vinden, als met hippe prints. Seven One Seven brengt leuke kleedjes en soepele jurkjes met hoog draagcomfort en toffe prints waaronder bloemenprints. De opvallende topjes en T-shirts zorgen er voor dat je meid de ster van de school wordt. De topjes en T-shirts worden afgewerkt met schitterende steentjes, en glimmende pareltjes en pailletten. Nieuw in de collectie van het merk zijn ook het hippe rompertje en de trendy jumpsuit. Bekijk dus snel de zomercollectie van Sevenoneseven.

Bij For Stars vind je ook kledingmerken als Armani juniorVinginoMayoral en Liu Jo kids. De kwalitatieve kleertjesmeisjeskleding, en jongenskleding, is er voor elke gelegenheid. Zo vind je er zelfs de hipste communie jurken. Ontdek snel hun ruime aanbod kinderkleding te koop. Maar neem zeker ook een kijkje naar de nieuwste Woody pyjama's bij For Stars en vind er de favoriete jas van Antony Morato voor je stoere jongen. 

Shop snel Sevenoneseven online of in onze winkels