Populaire collectie van Vingino bij For Stars

Vingino, hét jeansmerk voor kinderen

Vingino is een Nederlands jeansmerk dat hippe speelse kinderkleding brengt. Hun oorsprong ligt bij jeans, en dat blijft het merk sterk typeren. De collectie aan jeans en kinderkleding is uitgebreid. Elk seizoen weet het merk te inspireren met nieuwe wassingen en modellen. Er zijn jeans in diverse wassingen zoals used-look, destroyed-spots, en diverse modellen zoals skinny-fit, slim-fit, baggy-fit, regular en meer. De modellen zijn stuk voor stuk mooi uitgewerkt, met subtiele details of met meer uitgesproken extra's. Het team van Vingino legt zich toe op het ontwikkelen van eigen ideeën met internationale look.

 


De leukste jeans voor kinderen

Vingino brengt stoere kinderkleding

Maar Vingino brengt veel meer dan enkel jeans. Je vindt er originele topjes, kleurrijke T-shirts, truien, schattige rokjes, vrolijke jurkjes, jassen, kwalitatief ondergoed, zwemkleding, schoenen, zomerse slippers, zonnebrillen, tassen, en andere accessoires om de denimlook helemaal af te maken. Het merk biedt zelfs koffers en tassen, zodat je je favoriete kledingstukken altijd met gemak kan meenemen op vakantie.

De stijl van Vingino is modieus en stoer tegelijk voor ferme jongens en trendy meisjes. Het eigenzinnige merk is afgewerkt met opvallende details. Met een goede prijskwaliteitverhouding blijft de populariteit van het merk steeds verder groeien.

Vingino van baby tot tiener

De kinderkleding van het kledingmerk Vingino is er met voornamelijk een groot jeansaanbod. Vingino stelt het kind steeds centraal. Hun jeans kan dan ook tegen een stootje, en is uitstekend geschikt voor spelende kinderen. Het merk is niet alleen modieus en draagbaar bij elke gelegenheid, maar ook uiterst comfortabel.

Vingino is er zowel voor de allerkleinsten, als voor tieners. De babycollectie is er van maat 62 tot en met 86, de kindercollectie is er van maat 92 tot en met 176. Vanaf juni 2013 brengt het merk ook een collectie voor tieners met de collectie “La Selezione di Gino”. 

Vingino houdt rekening met de snel groeiende kinderen en tieners. Het merk is enorm populair, zowel bij de allerkleinsten als bij de jeugd. Het merk is vooral geliefd bij zelfzekere kinderen die zichzelf durven zijn. De tienercollectie is vooral geliefd bij heel modebewuste tieners die houden van kleur en de nieuwste modetrends.

Vingino blijft steeds weer verrassen

Vingino brengt twee keer per jaar een toonaangevende jeanscollectie voor kinderen, en brengt meerdere leveringen per seizoen. Naast een zomercollectie en wintercollectie, brengt het ook een voorjaarscollectie, een feestcollectie, en een flashcollectie. Zo blijft het aanbod steeds up-to-date, brengt het merk steeds de laatste modetrends, en is steeds een ruime keuze gegarandeerd.

Elk seizoen weet Vingino te verrassen met creatief gesneden modellen, vernieuwende wassingen, en opvallende details. De zomercollectie 2015 van Vingino brengt opnieuw een groot assortiment aan jeans en T-shirts met een hoog “rock-and-roll”-gehalte. Rood, groen, en blauw zijn de kleuren die primeren. De wassingen die gebruikt worden zijn voornamelijk “oil dye” en “garment dye”. Verder worden er drukke originele prints gebruikt.

Vingino brengt enkel het beste voor kinderen

De modieuze kinderkleding van Vingino wordt kwalitatief en duurzaam geproduceerd. Het besteedt aandacht aan het brengen van kleding die veilig door kinderen kunnen gedragen worden, en die sociaal- en milieutechnisch verantwoord zijn.

Omdat zandstralen van jeans een procedure is die zeer slecht is voor mens en milieu, maakt Vingino gebruik van sprays, in de plaats voor het verkrijgen van het gewenste resultaat. Het merk ziet ook toe op goede werkomstandigheden van haar medewerkers, en van de bedrijven waar ze mee samenwerkt. Vingino gaat steeds langdurige relaties aan met haar partners.

Vingino hecht veel belang aan kinderen en hun omgeving. Daarom steunt het bepaalde initiatieven, zoals liefdadigheidsevenementen die steun bieden aan zieke kinderen en weeskinderen. Sinds 2010 is Vingino ook verbonden aan SOS kinderdorpen. Onder andere met een flashcollectie wordt steun gegeven aan de organisatie.

De leukste items van Vingino vind je bij For Stars. Maar For Stars biedt nog andere kledingmerken voor zowel meisjeskleding als jongenskledingSevenonesevenArmani juniorMayoral, en Liu Jo Kids zijn maar enkele namen van de kwalitatieve kleertjes die je er vindt. Neem er zeker ook een kijkje voor leuke communie jurken, de nieuwste Woody pyjama's en de stoerste jas van Antony Morato. Bij For Stars is de kinderkleding te koop in de winkel en de webshop.

Vind snel de leukste Vingino kinderkleding