Voorwaarden

ALGEMENE VOORWAARDEN

ZEB FOR STARS V.I.P. CLUB – Algemene voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn toepasselijk op het aanvragen en het genieten van de voordelen als ZEB For Stars VIP member. Elke ZEB For Stars VIP member heeft zich door middel van registratie akkoord verklaard met de algemene voorwaarden.

Registratie als ZEB FOR STARS V.I.P. member

Je wordt ZEB For Stars V.I.P. member door middel van registratie met je elektronische identiteitskaart en het opgeven van je e-mailadres en GSM nummer aan de kassa van één van de ZEB For Stars stores. Vanaf de dag dat je bij ZEB For Stars geregistreerd staat kan je genieten van de voordelen van de ZEB For Stars V.I.P. Club. Jouw profiel is strikt persoonlijk.

Voordelen van de ZEB FOR STARS V.I.P. CLUB

Als ZEB FOR STARS V.I.P. member spaar je bij elke aankoopschijf van 12,50 euro 5 fashion points gedurende één seizoen. Het zomerseizoen start op 1 februari en eindigt op 31 juli, het winterseizoen start op 1 augustus en eindigt op 31 januari en elk seizoen duurt dus 6 maanden. Op basis van de bijeen gespaarde fashion points word je ingedeeld in Silver, Gold of Diamond member. Elke klant start als Silver member.

Indien er gedurende één seizoen minder dan 80 fashion points worden bijeen gespaard, word je Silver Star en kan je genieten van alle voordelen van een Silver Star status.

Indien er gedurende één seizoen tussen 80 en 139 fashion points worden bijeen gespaard, word je Gold Star en kan je genieten van alle voordelen van een Gold Star status.

Indien er in één seizoen meer dan 140 fashion points worden bijeen gespaard, word je Diamond Star en kan je dus genieten van alle voordelen van een Diamond Star status.

In de loop van het seizoen kan je stijgen van categorie, afhankelijk van het puntensaldo. Stijg je van categorie, dan krijg je hiervan via mail een melding.

Voordelen Silver Star:

·       ZEB FOR STARS Jeans bonus, waarbij je een voucher krijgt voor een gratis jeans na aankoop van 5 jeansen

·       Alle ZEB FOR STARS mails met fashion trends en unieke promoties

·       Exclusieve promoties via SMS of mail waardoor je van extra kortingen kan genieten

·       Minstens 1 inspiratiefolder per post met leuke tips & tricks over de laatste trends

·       Verjaardagsverrassing per post, mail of SMS

·       Dubbele bonusdagen zodat je sneller naar een hogere status stijgt en dus van nog meer voordelen kan genieten!

Voordelen Gold Star:

·       Alle voordelen van de SILVER status

·       Alle ZEB FOR STARS inspiratiefolders in je bus, zodat je steeds op de hoogte bent van alle trends en unieke promoties

·       Uitnodigingen voor exclusieve VIP nocturnes met unieke kortingsaanbiedingen

·       Uitnodigingen voor exclusieve klantenpanels waarbij je achter de schermen een kijkje kan nemen op het ZEB FOR STARS Hoofdkantoor en waarbij je ook allerlei extra’s krijgt van onze merken.

Diamond Star member:

·       Je houdt alle voordelen van de GOLD status

·       Exclusieve uitnodigingen voor unieke events zoals collectievoorstellingen

·       ALLE basisretouches gratis

·       Uitnodigingen voor exclusieve shopping events

·       Kans om met het gezin gratis naar een pretpark te gaan

ZEB FOR STARS mag de voorwaarden/voordelen verbonden aan de ZEB FOR STARS V.I.P. CLUB te allen tijde wijzigen/intrekken. Een dergelijke wijziging of beëindiging wordt bekend gemaakt in de ZEB FOR STARS winkels en/of via e-mail en/of via andere media en is tegenstelbaar aan het ZEB FOR STARS V.I.P. member vanaf de bekendmaking.


ZEB FOR STARS Voucher

Op het einde van het seizoen (31/01 voor winterseizoen en 31/07 voor zomerseizoen) worden alle bijeen gespaarde fashion points opgeteld, op basis daarvan wordt je beginstatus voor het volgende seizoen bepaald.

Als je op het einde van het seizoen minstens 80 fashion points hebt, ontvang je in de loop van het volgende seizoen een voucher van min. €4. Per 10 gespaarde fashion points, ontvang je €0,50 extra. Deze voucher wordt verstuurd via mail, per post of per sms. Indien je minder dan 80 fashion points hebt gespaard en dus niet voldoende fashion points hebt verzameld, worden de fashion points overgedragen naar het volgende seizoen. Deze fashion points blijven vanaf dat moment 6 maand geldig. Indien er in tussentijd geen voucher uitgekeerd is, omdat het minimum van 80 fashion points niet werd bereikt, vervallen de punten na een termijn van 6 maanden. Indien er wel minstens 80 fashion points gespaard zijn, ontvang je een voucher en worden de bijhorende fashion points afgeboekt.

Deze voucher is beperkt geldig en kan tijdens de geldigheidsduur ingeruild worden in alle ZEB FOR STARS stores of op zebforstars.be. Op de voucher wordt steeds de geldigheidsdatum vermeld. Deze voucher is niet inruilbaar voor contant geld. De voucher is cumuleerbaar met andere kortingsacties, tenzij anders vermeld op de betreffende kortingsactie. Bij vermoeden van misbruik of frauduleus handelen zijn de ZEB FOR STARS stores en de webshop gerechtigd een hieraan gekoppeld voordeel niet te verstrekken en/of een verstrekt voordeel terug te vorderen. Elke gehele of gedeeltelijke nadruk of verandering van de voucher is verboden. Elke verandering, onleesbaarheid of beschadiging van welke aard dan ook maakt de betrokken ZEB FOR STARS voucher meteen ongeldig.

Jeans Bonus 

Als ZEB FOR STARS V.I.P. member kan je ook genieten van de jeans bonus. Wanneer je binnen een termijn van 24 maanden 5 jeansbroeken aankoopt bij ZEB FOR STARS, ontvang je na 1 maand een voucher met een bedrag gelijk aan het gemiddelde van de nettoprijs (na aftrek van de geldende kortingen) van de 5 jeansbroeken. Deze voucher kan enkel gebruikt worden voor een volgende aankoop van een jeansbroek.

In geval van retour van een jeansbroek, wordt deze in mindering gebracht van het aantal te kopen jeansbroeken. Indien er reeds een voucher werd toegekend, zal de nettowaarde van de jeans die werd retour gebracht, afgetrokken worden van de eerstvolgende jeansvoucher.

Deze voucher is beperkt geldig en kan tijdens de geldigheidsduur ingeruild worden in alle ZEB FOR STARS stores of op ZEB For Stars.be. De geldigheid staat vermeld op de voucher. Deze voucher is niet inruilbaar voor contant geld. De voucher is cumuleerbaar met andere kortingsacties, tenzij anders vermeld op de betreffende kortingsacties. Bij vermoeden van misbruik of frauduleus handelen zijn de ZEB FOR STARS stores en de webshop gerechtigd een hieraan gekoppeld voordeel niet te verstrekken en/of een verstrekt voordeel terug te vorderen.