Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden internetverkoop ZEB For Stars.

De volgende handelsvoorwaarden zijn van toepassing op alle activiteiten tussen jou en Fashion Society (hierna “ZEB For Stars”, “ZEB For Stars webshop”, “de webshop” of “we/wij”). Door het plaatsen van een bestelling ga je uitdrukkelijk akkoord met de algemene voorwaarden. Verkoopsvoorwaarden van toepassing voor de ZEB For Stars Webshop. Deze verkoopsvoorwaarden zijn van toepassing op de verkoop van artikelen via de website www.zebforstars.be van Fashion Society met maatschappelijke zetel te Brusselsesteenweg 185, 1785 Merchtem, in de Belgische Kruispuntbank der Ondernemingen ingeschreven onder het nummer BE 0553 548 910 en gekend onder de commerciële namen ZEB, Pointcarré, The Fashion Store en For Stars.

Bestellingen kunnen enkel plaatsvinden tussen ZEB  For Stars en de meerderjarige opdrachtgever (koper). Bij het bestellen van onze producten of bij het aanvaarden van de levering van producten, is men gebonden door en aanvaardt men de verkoopsvoorwaarden. ZEB For Stars behoudt zich het recht voor de algemene voorwaarden op ieder moment en zonder voorafgaande berichtgeving te wijzigen. Deze wijziging geldt enkel voor de toekomst en heeft geen invloed op reeds geplaatste bestellingen. Wij raden je aan de algemene voorwaarden regelmatig te consulteren zodat je op de hoogte blijft van de toepasselijke bepalingen.

Prijzen

Alle prijzen zijn aangeduid in Euro. Prijzen zijn inclusief 21% BTW. Fashion Society heeft het recht de aangeduide prijzen te wijzigen, de prijs van het artikel is de prijs geldig op de besteldatum in de ZEB For Stars webshop. Indien er verzendkosten zijn, melden we dit altijd voordat je je aankoop definitief plaatst.

Bestelling

Wanneer je een artikel selecteert en verder wil gaan tot het aankopen hiervan, druk je op bestellen. Er is niets definitief besteld zolang er geen betaling is uitgevoerd. Elke bestelling wordt bevestigd per e-mail binnen maximaal 2 uur na de aankoop. Een tweede mail wordt verzonden zodra de bestelling werd verstuurd naar het opgegeven bezorgadres. Indien het bestelde artikel niet voorradig is, wordt dit via ook via e-mail gemeld. Bestellingen kunnen enkel gewijzigd of geannuleerd worden via een e-mail aan vragen@zebforstars.be mits de bestelling nog niet verzonden werd. Bij annulering van een bestelling wordt het betaalde bedrag teruggestort.

Verzending en levering

ZEB For Stars levert via de post binnen de 1 à 5 werkdagen na ontvangst van de betaling. Foutief doorgegeven adres is de verantwoordelijkheid van de koper en kan aanleiding geven tot extra kosten. Vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Volgens de wet op handelspraktijken valt verlies en/of beschadiging van een besteld product ten laste van ZEB For stars. Je hebt 48uur de tijd om ons te verwittigen bij beschadiging. De goederen worden enkel verkocht binnen de Europese Unie.

Verzendingskosten

Er zijn geen verzendingskosten voor aankopen (verzending binnen België).

ZEB For Stars hanteert een minimumbestelbedrag van 19,95 euro incl. BTW.

We leveren jouw pakje via onze verzendpartner Bpost altijd gratis in België, Nederland, Frankrijk en Luxemburg. Let op: retourzendingen vanuit het buitenland zijn betalend. Vanuit België kan je jouw bestelling wel kosteloos terugsturen.

Betalingsmodaliteiten

Een bestelling is pas definitief wanneer wij de betaling hebben ontvangen. Ontvangen wij geen betaling binnen de 7dagen dan wordt jouw bestelling geannuleerd en de artikelen terug aangeboden op onze site of in de winkel. ZEB For Stars werkt voor een veilige werkomgeving samen met partner Ogone. Je betaalgegevens en creditcardinfo worden enkel gebruikt voor de betaling en nooit vrijgegeven aan andere partijen. Meer informatie over Ogone kan je vinden op www.ogone.be. Betaling kan gebeuren via creditcard (visa of mastercard ), online banking (KBC en ING) of Bankcontact. Het is mogelijk dat een artikel door 2 klanten tegelijk wordt besteld. De eerst binnengekomen bestelling krijgt de voorrang. ZEB For Stars is niet verantwoordelijk voor eventuele bankkosten. Bestelde goederen blijven eigendom van ZEB For Stars tot de bestelling volledig is betaald. ZEB For Stars neemt alle nodige maatregelen om alle informatie betreffende betalingen en bestellingen te beveiligen. ZEB For Stars kan echter niet verantwoordelijk gesteld worden indien derden onrechtmatige toegang zouden verwerven tot deze gegevens.

Terugzendingen/Omruilen

"De webshopconsument heeft het recht aan de verkoper mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen de veertien werkdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het product of op het sluiten van de dienstenovereenkomst". Je hebt het recht om - zonder opgave van een specifieke reden - van jouw aankoop af te zien. Dit binnen de 30 dagen na ontvangst, zonder kosten en mits overhandiging/meesturen van de leveringsbon van de verzendingsdienst. Je kan de aankoop die je wenst te annuleren of om te ruilen, gratis binnenbrengen in onze winkel, of de bestelling vanuit België kosteloos terugsturen naar ZEB For Stars - Sint-Truidersteenweg 319-3500 Hasselt. Retourzendingen dienen voldoende gefrankeerd te zijn. Onvoldoende of niet-gefrankeerde leveringen worden niet geaccepteerd. Retours die binnengebracht worden in onze winkel, worden contant terugbetaald of omgeruild. In geval van terugzending wordt het reeds betaalde bedrag teruggestort op uw rekening. Retourartikels dienen altijd in de originele verpakking teruggezonden te worden. Gebruik voor een retourzending altijd de adressticker (‘retourzending’) die in elk pakje meegeleverd wordt.

Overmacht

Fashion Society is niet verantwoordelijk voor verlies of schade berokkend door oponthoud bij derden of door het niet-uitvoeren van haar verplichtingen vervat in deze voorwaarden, indien deze veroorzaakt zijn door: staking, bezetting, rellen, oorlog, brand, overmacht, ongevallen, gebreken of tekorten bij de leveranciers van ZEB For Stars, beperkingen opgelegd door de overheid, het niet-toekennen van import- of exportlicenties, onderworpenheid aan de wet, voorschriften of bevel, of te wijten aan andere omstandigheden of oorzaken die effect zouden hebben op het slecht uitvoeren van deze voorwaarden, of om het even welke omstandigheid buiten de macht van Fashion Society.

Bevoegde instanties en rechtspraak

De verkoop van goederen is volledig onderworpen aan de Belgische wetgeving en eventuele geschillen zullen worden beslecht door Belgische rechtbanken.

Klantenreacties en aanvullende ondersteuning

Indien je de bovenstaande informatie niet begrijpt of als je opmerkingen of suggesties hebt over een bestelling of over de webshop in het algemeen, dan horen wij dat graag van jou. Neem gerust contact met ons op. Dat kan via het mail (vragen@zebforstars.be) of telefonisch op het nummer +32 (0)2 486 34 00

Bij vragen, opmerkingen of klachten kan je in de eerste plaats terecht bij onze Customer Service. We helpen je met plezier verder, binnen de werkdag mag je van ons een persoonlijk antwoord verwachten.

Privacy Policy ZEB For Stars

Deze privacyverklaring is van toepassing op de website en diensten van Fashion Society (hierna “wij”, “ons” genoemd). Fashion Society met maatschappelijke zetel te Brusselsesteenweg 185, 1785 Merchtem, in de Belgische Kruispuntbank der Ondernemingen ingeschreven onder het nummer BE 0553 548 910 en gekend onder de commerciële namen ZEB, Pointcarré, The Fashion Store en For Stars is verantwoordelijk voor de registratie, verwerking en het gebruiken van jouw persoonsgegevens. Binnen Fashion Society is Djef Abbeloos aangesteld als Data Protection Officer.

Wij hechten veel belang aan de privacy van onze klanten en bezoekers van onze website. Daarom verwerken we jouw gegevens alleen op een manier die conform is met de Algemene Verordening Gegevensbescherming, ook wel bekend als de GDPR.

Je hebt te allen tijde recht om je gegevens kosteloos in te kijken, te consulteren, te wijzigen of te verwijderen uit onze database. Onze Customer Service stelt alles in het werk om jou meteen verder te helpen. Je kan hen bereiken via mail, telefoon, live chat, Facebook of Instagram. Klik hier voor het overzicht van de contactgegevens. Om er zeker van te zijn dat jij de aanvraag doet tot inzage, aanpassing of verwijdering, is het mogelijk dat we je op dat moment een kopie van je identiteitskaart vragen. Deze privacyverklaring is afgestemd op de diensten die wij aanbieden op onze websites en in onze winkels. Wij behouden het recht deze privacyverklaring op elk moment te wijzigen of te actualiseren. Bij belangrijke wijzigingen, zullen wij dit op onze homepage vermelden.

Bij elk bezoek op onze websites of in de winkels van Fashion Society, gebruiken we je persoonlijke informatie om jouw bestellingen en aankopen op een correcte manier af te handelen en op een vlotte manier met jou te communiceren. Zo kunnen we je beter verder helpen bij eventuele retours. Als je lid bent van ons loyalty programma, en wil genieten van de voordelen hiervan, hebben we jouw gegevens nodig om de punten op jouw account te zetten. Hieronder vind je een overzicht van de persoonlijke gegevens die we gebruiken voor jouw klantenregistratie:

·        Je achternaam

·        Je voornaam

·        Je geslacht

·        Je e-mailadres

·        Je geboortedatum

·        Je leveradres

·        Je facturatieadres

·        Je telefoonnummer

·        Het type toestel waarmee je onze websites bezoekt

·        Je bankkaartnummer of creditcardnummer

·        De verkoopshistoriek

·        De loghistoriek

·        Je IP-adres en cookies

Deze data staan hieronder vermeld als "Persoonlijke gegevens”. Je geeft deze data rechtstreeks aan ons door, bijvoorbeeld wanneer je een account aanmaakt op onze websites, je een aankoopt doet online of in de winkels en wanneer je je inschrijft voor de newsletters van Fashion Society.

We gebruiken jouw gegevens enkel voor onderstaande doeleinden:

·        Je persoonlijke account

De persoonlijke gegevens die je ons verstrekt, gebruiken we om je persoonlijke account aan te maken. Als je op onze website surft, is dat handig, zo hoef je niet telkens je gegevens in te vullen. Verder verwerken we je gegevens ook om je aankopen correct af te handelen en om met jou te communiceren.

·        Loyalty programma

Daarnaast gebruiken we je naam, voornaam en adres om alle aankopen te linken aan jouw account. Dit is nodig om de punten die je verzamelt via je aankopen online en instore op de juiste account te zetten, zodat je ook recht hebt op alle voordelen. We hebben je e-mail- en/of postale adres nodig om jou een aantal voordelen op te sturen die gelinkt zijn aan het loyalty programma, en indien je bestelt via één van onze websites, de betaling, bevestiging en verzending van jouw bestelling door te sturen.

·        Communicatie

We gebruiken je persoonlijke gegevens en aankoopgeschiedenis om je op de hoogte te houden van onze aanbiedingen, van de laatste trends of nieuwigheden met tips die helemaal op jouw maat zijn gemaakt.

·        Klantenservice

Om jou bij vragen snel te kunnen helpen, maken we gebruik van je gegevens en maken we aantekeningen die we bewaren. Zo vinden we meteen alles terug wanneer je een volgende keer contact met ons opneemt.

·        Wedstrijden

Als je meedoet aan een wedstrijd, vragen we je naam, adres en e-mailadres en andere gegevens die belangrijk kunnen zijn voor het spel. Verdere details worden steeds kenbaar gemaakt in het wedstrijdreglement.

·        Verbetering van onze service

Wij doen er alles aan om jou een zo goed mogelijke shopervaring te geven. Daarom kan het zijn dat je van ons een mail ontvangt waarbij we je mening vragen over je winkelbezoek.

Je kan, zonder probleem, op elk moment aangeven dat je liever geen communicatie, e-mails of andere correspondentie van ons ontvangt. Dit kan zonder motivering door bijvoorbeeld op de daartoe voorziene uitschrijflink te klikken, onderaan ieder e-mailbericht, of op eenvoudig verzoek door contact op te nemen met onze customer service via de verschillende kanalen, zoals telefonisch, via e-mail, via chat en via onze socialmediakanalen. Een overzicht van hoe je ons kan bereiken vind je hier.

De rechtsgronden voor de verwerking zijn bijgevolg naar gelang het geval de volgende:

-        uw toestemming (art.6, §1, (a) van de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVGB);

-        de verwerking is noodzakelijk voor het uitvoeren van een overeenkomst waarbij u partij bent of om stappen te ondernemen op uw verzoek voorafgaand aan het aangaan van een contract (art. 6, §1, (b) van de AVGB);

-        de verwerking is noodzakelijk om te voldoen aan een wettelijke verplichting waaraan wij onderworpen zijn (art. 6, § 1, (c) van de AVGB);

-        de verwerking is noodzakelijk ten behoeve van het gerechtvaardigde belang dat wij of een derde partij nastreven, behalve wanneer dergelijke belangen minder zwaar wegen dan de belangen van uw fundamentele rechten en vrijheden (art. 6, §1, (f) van de AVGB).

De gerechtvaardigde belangen die wij of een derde partij nastreven, zijn de volgende: normale bedrijfsvoering, onderhoud van de relatie met ons cliënteel en bescherming van onze rechten en belangen.

Wij doen er alles aan om de veiligheid en vertrouwelijkheid van je persoonlijke gegevens te beschermen. We gebruiken passende technische en organisatorische maatregelen op een zodanige manier dat de verwerking voldoet aan de vereisten van de nationale en Europese wetgeving.

Als je vragen hebt over deze privacyverklaring, kan je steeds contact met ons opnemen via onderstaande gegevens:

·        Via e-mail: privacy@thefashionsociety.com

·        Via telefoon: +32 (0)2 486 34 00

·        Via live chat op zeb.be

·        Via Facebook of Instagram (@zebforstars)