De ZEB collectie voor kinderen shop je bij ZEB For Stars

Recent ging For Stars een samenwerking aan met ZEB. Zo werd For Stars nu ZEB For Stars en vind je bij ons de leuke ZEB collectie voor kinderen. Ontdek het snel in onze ZEB For Stars webshop en winkels zoals onze winkel ZEB For Stars in Hasselt, Zoersel Brugge, Oostende en Torhout. De ZEB collectie bestaat uit een bijzondere mix aan topmerken.

 


Ontdek de leukste stuks uit onze collectie

Calvin Klein Jeans in onze ZEB collectie  

De collectie van Calvin Klein Jeans bij ZEB For Stars is er voor meisjes en jongens van 6 tot 16 jaar. Ze wordt getypeerd door een heel kleurrijke collectie die bestaat uit onder meer tops, broeken, jassen en jacks, jurken en rokjes, ondergoed en zwemkleding. Het Amerikaanse merk Calvin Klein is wereldwijd immens populair en dat zowel bij groot als klein. Jong, jeugdig, flitsend en modern, dat is waar Calvin Klein voor staat. Je vindt het allemaal in onze ZEB collectie, online en in de winkels van ZEB For Stars.

Fila in onze ZEB collectie  

Het Italiaanse modelabel Fila heeft geschiedenis gemaakt met haar populaire sportoutfits. Kinderen houden nu éénmaal van wat sterren en influencers dragen. Daarom heeft Fila ook een breed assortiment modeartikelen voor kinderen. Ontdek snel de ruime collectie en veelzijdige streetwear voor kinderen in onze ZEB collectie.

Levi’s en Levis accessoires in onze ZEB collectie  

De kindercollectie van Levi’s is niet alleen ruim maar ook legendarisch. Uiteraard mag een paar Levi’s jeansbroeken niet aan de collectie van je tiener en dus ook niet aan onze ZEB collectie ontbreken. Maar Levi’s Kids brengt ook shorts, sweaters, polo’s, T-shirts en zoveel meer kwalitatieve kledingstukken voor kinderen.

 

 

Mango in onze ZEB collectie  

Met de Mango meisjescollectie is je mini-me helemaal klaar voor de grote wereld. Je vindt er comfortabele jeans die perfect passen, favoriete leggings, vrolijke T-shirts met pailletten en prints, leuke jurkjes voor elk moment. Laat haar schitteren in met onze leuke ZEB collectie.

Marcel Casual en Marcel Party in onze ZEB collectie  

Met de eigenzinnige kinderkleding van Marcel voelt je kind zich instant happy. Ontdek dus snel de kwalitatieve Marcel Party collectie en de stoere Marcel Casual collectie. Ze maken allen deel uit van onze ZEB collectie in onze winkels zoals ZEB Hasselt. Ben je op zoek naar een stoere jeans, opvallende T-shirt, casual sweater, topje of short voor je spruit. Je vindt het allemaal in onze webshop in onze Casual collectie. Of mag het wat meer zijn, dan vind je vast een leuk feestkleedje of kostuum in onze Party collectie.

Only Kids in onze ZEB collectie  

Het internationaal populaire merk Only heeft met dochtermerk Kids Only ook een grote speler op de kinderkledingmarkt. Met Kids Only kan je rekenen op een vlotte en geweldige look. De strakke en sportieve stuks bestaan zowel uit leuke jeans, vrolijke kinderkleding en toffe accessoires. Zoveel leuks vind je alleen in de ZEB collectie van ZEB For Stars, in onze webshop of in onze winkels zoals ZEB Hasselt. Kom dus snel een kijkje nemen.

Alle favoriete topmerken van je kids